Els nedadors valoren positivament la tornada però lamenten les limitacions per entrenar

El director tècnic de la Federació Andorrana de Natació, Xavier Torrallardona afirma que els esportistes estan molt motivats

Xavier Torrallardona conversa amb els nedadors durant un entrenament
Xavier Torrallardona conversa amb els nedadors durant un entrenament FAN

El director tècnic de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Xavier Torrallardona valora de manera positiva el treball dut a terme pels esportistes durant aquest periode de confinament. "Han entrenat molt bé i estan motivats", ha dit però troba a faltar la participació de més nedadors i lamenta que els retallin mitja hora d'entrenaments a la piscina.

"Mitja hora al dia sembla poca cosa, però són tres hores a la setmana i 12 al mes que és molt", explica Torralladorna. Vol parlar amb la secretaria d'Estat d'Esports per poder disposar de més nedadors a les sessions preparatòries tot i que reconeix que "la situació no és fàcil. No obriran totes les piscines i algunes són privades i és lògic que hagin de donar cabuda als seus socis".

El director tècnic ha comentat que els entrenaments es divideixen en els de fora de la piscina i els d'aigua amb l'objectiu que els nedadors tornin al seu nivell el més ràpidament possible. Els primers en tornar a l'activitat, el passat dia 14, van ser Nàdia Tudó, Mònica Ramírez, i Bernat i Tomàs Lomera. Es van haver d'aturar, però, perquè calia esperar els resultats dels controls de l'aigua de la piscina del Centre Esportiu d'Ordino. Sortosament, dos dies després van poder tornar a nedar.

Comentaris

Trending