Els nedadors aturen els entrenaments fins tenir l'anàlisi de l'aigua de la piscina

Nàdia Tudó, Mònica Ramírez, i Bernat i Tomàs Lomera havien tornat aquest dijous a l'activitat al Centre Esportiu d'Ordino

Els nedadors amb el seu entrenador aquest dijous a Ordino.
Els nedadors amb el seu entrenador aquest dijous a Ordino. Altaveu

Els nedadors Nàdia Tudó, Mònica Ramírez, Bernat i Tomàs Lomera han tornar aquest dijous als entrenaments. El retorn, però ha estat fugaç perquè hauran d'esperar que es tinguin els resultats de les anàlisis de l'aigua de la piscina del Centre Esportiu d'Ordino. Si no hi ha cap problema podran nedar una altra vegada a partir del dilluns.

Els nedadors d'elit han tingut el seu primer contacte amb la piscina després del confinament provocat per la pandèmia de la Covid-19. Han pogut entrenar però quan han acabat la sessió se'ls ha comunicat que s'han fet unes anàlisis a l'aigua i que hauran d'esperar els resultats per tornar a nedar. Abans de l'aturada per la crisi sanitària, Nàdia Tudó estava fent una gran temporada. El mes de febrer, als campionats d'Alemanya, va batres dos rècords d'Andorra. Va nedar cinc proves i va fer les plusmarques nacionals als 200 m estils (2’19”71) i als 400 estils 4’56”33.

Pel que fa a Mònica Ramírez, té com a objectiu poder-se acomiadar als Jocs de Tòquio 2021. La intenció era retirar-se aquesta temporada però l'ajornament de la cita olímpica li ha fet prolongar la seva carrera. Completen els entrenaments els germans Bernat i Tomàs Lomero. El primer, juntament amb Nàdia Tudó aspirava a obtenir el bitllet olímpic al Campionat d'Europa de Budapest que es va ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus.

 

 

Comentaris

Trending