El MoraBanc retrà homenatge a les entitats que estan a primera línia contra la pandèmia

El club tricolor vol celebrar un “acte senzill” perquè els aficionats puguin ovacionar entitats com la Creu Roja, el SAAS o l’oficina Covid per “la feina imprescindible” que estan fent

Aficionats a les grades de la 'Bombonera'.
Aficionats a les grades de la 'Bombonera'. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra aprofitarà el partit de diumenge davant el Baskonia per retre un homenatge als col·lectius professionals, serveis i entitats que estan a primera fila de la lluita contra la pandèmia. Al descans del duel, i en un acte senzill, el club tricolor els farà un reconeixement al qual vol que se sumin els aficionats que acudeixin a la ‘Bombonera’. D’aquesta forma, es vol posar en valor el treball i l’esforç fet al llarg d’aquests gairebé dos anys.

Així s’ha informat des del MoraBanc a través d’un comunicat. El reconeixement està dirigit cap a entitats com la Creu Roja, el Servei Andorrà d’Atenció Sanitària, el Servei d’Urgències Mèdiques, Atenció Primera, l’oficina Covid i Protecció Civil. És a dir, els principals organismes que, dia a dia, treballen per fer front als efectes de la crisi sanitària provocada pel coronavirus.

Des del club tricolor s’indica que serà un “acte senzill”. Bàsicament es vol donar “una ovació als que estan cada dia a primera línia”. Es destaca que estan fent “una feina imprescindible”. Una representació dels diferents col·lectius estarà al pavelló per poder rebre directament l’agraïment de la Bombonera. L’acte tindrà lloc al descans del partit que diumenge (17.30 h.) ha de disputar l’equip d’Ibon Navarro contra el Baskonia, corresponent a la lliga ACB.

Comentaris

Trending