Martí Lázaro i Clàudia Tremps, grans triomfadors de la Jorma Urban Trail

Han quedat en primera posició en la cursa de 21 quilòmetres de la prova, que ha comptat amb un total de 260 participants

El podi en categoria masculina de la prova de 21 quilòmetres, amb Martí Lázaro a dalt de tot.
El podi en categoria masculina de la prova de 21 quilòmetres, amb Martí Lázaro a dalt de tot.

Martí Lázaro i Clàudia Tremps han estat els grans triomfadors de la cinquena edició de la Jorma Urban Trail. Tots dos s’han imposat en la cursa de 21 quilòmetres de prova, que ha comptat amb la participació de 260 corredors. Cal recordar que es tracta de la primera cita de la Copa d’Andorra 2022.

En aquesta edició, s’ha optat per mantenir les quatre distàncies. 21, 10, 5 i 3 quilòmetres respectivament. Això ha permès aconseguir un número important de participats, des de corredors ja en plena competició a famílies amb nens. En total, 260 persones.

En la distància de 21 kilòmetres, en categoria absoluta masculina, Lázaro ha estat el primer en arribar a la línia de meta amb un temps de 1h56’49’’. Gabin Ageron ha estat segon i Marc Gasa, tercer. Pel que fa a les dones, la primera a travessar l’arribada ha estat Clàudia Tremps, marcant un temps de 2h15’32’’. El podi l’han completat Caitlin Fielder i Jaenne Cros.

WhatsApp Image 2022 05 07 at 2.15.06 PM
El podi en categoria femenina.

Comentaris

Trending