LaLiga: “Marxem contents, però encara queda molta feina per fer”

El responsable de Competicions i ex-porter professional Raúl Ojeda ha encapçalat juntament al director d’instal·lacions la delegació que ha fet una visita d’obres a l’Estadi Nacional, que esperen que estigui a punt al tomb del dia 29 d’aquest mes

Membres de LaLiga, amb el director d'Infraestructures al davant, passejant per l'estadi al costat d'operaris.
Membres de LaLiga, amb el director d'Infraestructures al davant, passejant per l'estadi al costat d'operaris. Toni Solanelles

La delegació de LaLiga que ha visitat aquest matí durant unes tres hores les instal·lacions en obres de l’Estadi Nacional, que ha d’acollir els partits de l’FC Andorra a Segona se n’ha anat satisfeta del Principat. Però ha marxat en direcció a Tarragona per revisar també el camp del Nàstic, que seria l’estadi substitut en cas que calgués. “Marxem contents, però encara queda molta feina per fer”, ha remarcat el responsable de Competicions de la Liga i ex-porter professional Raúl Ojeda.

Aquest dimecres la delegació de LaLiga, on també hi havia el director d’Instal·lacions de la competició, José María Cervantes, i diversos responsables lligats a temes audiovisuals, especialment de Mediapro, ha fet una visita llarga. El director general del club, Jaume Nogués, ha representat l’FC Andorra amb altres integrants de l’entitat. Però, sobretot, els qui portaven la veu cantants al costat dels responsables de LaLiga eren els tècnics (constructors i, sobretot, l’arquitecta responsable del projecte).

Ojeda ha afirmat que les explicacions de l’arquitecta “ens han tranquil·litzat” atès que els ha assegurat que s’està seguint els temps previstos. “Quan s’hi posi la gespa tot es veurà d’una altra manera”, ha manifestat el responsable de Competicions de LaLiga, que espera que sobre el dia 29 d’aquest mes tot estigui a punt, malgrat que entre vuit i deu dies abans del partit del 4 de setembre contra el Granada s’ha de confirmar al rival quin serà l’escenari definitiu del matx. I abans de l’encontre cal fer tot una mena de simulacre a nivell de seguretat.

L’ex-porter entre altres del Lleida, que ha estat conversant durant molta estona amb Nogués, també porter en la seva època de futbolista, ha detallat que encara hi ha moltes coses a fer a nivell televisiu o d’instal·lació de les càmeres del VAR. Amb tot, allò més gros, encara que no ho sembli, estaria en ordre. Sinó, s’hauria de jugar a Tarragona, on avui mateix es comprovarà que hi ha una bona instal·lació de VAR. Sobre la resta ja se sap que el camp del Nàstic compleix.

L’Estadi Nacional serà el camp més petit de tota la lliga professional de futbol espanyol. Ojeda ha reconegut que mai fins ara s’havien trobat amb un club que hagués de refer tant un estadi per poder jugar. I això que “en qüestions d’aforament no ens hi posem”, perquè teòricament s’haurien d’oferir sis mil seients que no hi seran. “Si estiguéssim en una ciutat de 300.000 habitants sí que hi entraríem, però aquest no és el cas.” Més enllà d’això, optimisme i a esperar l’evolució dels detalls els propers dies.

Comentaris (1)

Trending