Irineu Esteve aconsegueix la tercera victòria al Trofeu Sportful de rollerski

Carola Vila va aconseguir entrar al top10, i Gina del Rio i Quim Grioche van ser tercera i 12è en la seva categoria

El podi de Irineu Esteve al Trofeu Sportful de rollerski

Nova participació i nova victòria per a Irineu Esteve al Trofeu Sportful de rollerski, la tercera que aconsegueix l’esportista andorrà. En aquesta mateixa cita, que va tenir lloc ahir diumenge, també va tenir presència nacional amb el top10 de Carola Vila, i els joves Gina del Rio i Quim Grioche, que van ser tercer i 12è en la seva categoria.

Esteve va aconseguir el triomf després de completar els 9,5 quilòmetres de recorregut en 30’48’’3. Això li va donar més d’un minut d’avantatge respecte al segon classificat, que va ser l’italià Elia Barp que, conjuntament amb Fabio Longo, van completar el podi.

També en aquesta cursa, el jove Grioche va ser 52è de la general, amb 37’49’’8, quedant a 7’01’’5 d’Esteve. Així mateix, es va classificar com a 12è en la categoria U20.

En la cursa femenina, Vila va ser dècima amb 42’20’’1, a quatre minuts de la vencedora, que va ser la italiana Francesca Franchi. Per la seva banda, del Rio va ser 27a de la general, amb 48’33’’6, a 10 minuts de Franchi, i tercera classificada en la categoria U18.