Íria Medina, tercera al gegant dels Nacionals júniors britànics

L’andorrana ha participat en la cursa, que s’ha celebrat aquest dimarts a l’estació italiana de Bormio

Íria Medina a una cursa anterior.
Íria Medina a una cursa anterior. FAE

L’estació italiana de Bormio ha acollit aquest dimarts el primer gegant femení, que forma part del calendari dels Nacionals júniors britànics. L’andorrana, Íria Medina, ha assolit la tercera posició després d’una gran segona mànega, on ha marcat el millor crono.

L’esquiadora de la FAE ha estat finalment tercera amb un temps de 1.48.41, a 0.73 de la vencedora, l’alemanya Marisa Messmer, que ha guanyat amb 1.47.68. Segona ha estat la britànica Alexxa Elliff, a 0.57 de Messmer. Medina havia marcat el 8è temps a la primera mànega, mentre que a la segona ha estat el millor crono amb 54.32. Això l’ha permès recuperar posicions fins a acabar al podi.

Per la seva part, Jordina Caminal no ha pogut completar la segona mànega en fer un interior i saltar-li l’esquí. L’andorrana havia estat 15ª a la primera mànega. Demà a Bormio es disputa un segon gegant, en aquest cas cursa FIS.

D’altra banda, Xavier Cornella ha estat 18è a la seva categoria. Ha finalitzat amb 1.48.78, a 4.01 del guanyador, que ha estat el francès Flavio Vitale, amb 1.44.77. L’andorrà disputa demà un altre gegant, en aquest cas cursa FIS i a la mateixa estació.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending