La federació treballa perquè tots els motociclistes puguin tornar als entrenaments

Per ara, el Govern només ha autoritzat a entrenar-se els residents professionals de les dues rodes més una desena més de federats que preparen competicions concretes

https://www.youtube.com/embed/EBI7f2Q-HgQ

La Federació Motociclista d’Andorra (FMA) està fent els contactes pertinents amb l’administració per tal que tots els pilots federats puguin entrenar-se. Ara per ara, però, només poden fer les pràctiques pertinents en els llocs determinats pel Govern els pilots residents i professionals d’alt nivell a banda d’una desena de pilots més que estan posant-se en forma per a competicions que, en principi, s’haurien de celebrar properament.

 

Els denominats pilots ‘pro’ -com els de MotoGP o els del campionat del món de trial-s’entrenen o bé al circuit del Pas (als vídeos Àlex Rins i Maverick Viñales en plenes pràctiques) aquells que són de proves de velocitat i a Naturlandia els que fan trial o enduro, encara que sols poden practicar la primera disciplina. Els entrenaments, a la pràctica, poden ser només de dos hores al dia.

A banda hi ha mitja dotzena de pilots federats de trial que competeixen al Campionat d’Espanya que estan autoritzats a entrenar tres dies a la setmana, dos pilots d’enduro federats que fan trial sempre que no puguin disposar d’algun circuit privat de motocròs o d’enduro. I, finalment, dos pilots federats de velocitat que també s’entrenen al Pas de la Casa.

La FMA ja fa dies que va fer arribar un llistat amb tots els pilots federats al Govern per tal que, amb les mesures i els requisits que s’imposessin, es permetés entrenar a tots ells. Però, de moment, la prohibició, per dir-ho així, no s’ha aixecat, No hi ha notícies. I el que està passant és que algun que altre pilot va per lliure i d’altres acaben denunciant la situació.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending