La Federació d'Esquí es posa en mans de l'halterofilia a la pretemporada

Els moviments d'aquest esport serveixen per aplicar-los després en els entrenaments

Una de les sessions d'entrenament.
Una de les sessions d'entrenament. FAE

Aquesta setmana el grup de l’equip nacional d’esquí alpí ha assistit a diverses jornades d’halterofília per tal de millorar la tècnica en una pràctica esportiva amb la qual hi ha una “transmissió bastant gran a l’esquí alpí”, en paraules del preparador físic de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), Damià Costa.

 

Les jornades estan dirigides pels tècnics especialistes en halterofília, Ruben Rajadell i Jordi Stravou Hi assisteixen els esquiadors dels equips FAE, a més de dos membres del grup EEBE, Roger Bartumeu i Ty Acosta. En una primera jornada, la sessió es va realitzar al Centre d’Alt Rendiment d’Ordino, mentre que aquest dijous la cita ha estat a la seu de CrossFit Les Valls, on s’han realitzat rodes d’entrenaments entre els diferents esquiadors.

Damià Costa, preparador físic de la FAE explica que “és una setmana de tecnificació d’halterofília amb dos tècnics que havien competit en aquesta modalitat. Estem fent una setmana de progressió i perfeccionament dels moviments d’halterofília, per després poder-ho aplicar als nostres entrenaments".

Etiquetes

Comentaris

Trending