L’FC Andorra farà un descompte del 25% als abonats en els carnets de la temporada vinent

El club tricolor vol compensar els partits que no s’han pogut presenciar a Prada de Moles per culpa de la suspensió de la lliga forçada per la crisi del coronavirus

La grada principal de Prada de Moles, plena.
La grada principal de Prada de Moles, plena.

L’FC Andorra com compensar als abonats d’aquesta temporada pels partits que no s’han pogut disputar per culpa de la suspensió del campionat de Segona B a conseqüència de l’esclat de la crisi del coronavirus. Per això, a qui renovi el carnet de cara a la campanya vinent, se’ls aplicarà un 25% de descompte. A banda, aquells que optin per no continuar vinculats a l’entitat, encara podran accedir als tres primers partits que es puguin disputar amb públic.

Així s’ha informat mitjançant un comunicat en el qual s’ha volgut deixar clar que el club està molt satisfet de la resposta de l’afició en el seu retorn, 21 anys després, a Segona B. Es recorda que “Prada de Moles s’ha vestit de gala amb la presència de molts aficionats al camp”, fet que ha permès que “l’equip s’hagi fet fort a casa” gràcies “al caliu dels abonats”.

Des del moment en què es va suspendre la lliga, el club ha treballat per analitzar en profunditat com podia compensar als abonats. Ara, s’ha pres una decisió. L’Andorra aplicarà un descompte de fins al 25% en els carnets de la temporada 2020/2021.

Tanmateix, per aquells que no renovin l’abonament el club permetrà accedir als tres primers partits de lliga que es disputin amb presència de públic a Prada de Moles, amb el carnet de la temporada 2019/20. D’aquesta forma, es compleix “l’objectiu de compensar la situació produïda per la suspensió de la competició”.

Etiquetes

Comentaris

Trending