La FAE fa entrega dels Premis Nacionals 2020-21

També ha reconegut amb una placa el treball d’alguns esportistes que ja no formen part de la federació d'esquí

Un moment de l'entrega de Premis Nacionals de la FAE
Un moment de l'entrega de Premis Nacionals de la FAE

La FAE ha celebrat l’entrega de premis dels Campionats Nacionals d’Andorra 2020-21. La situació actual ha obligat a fer una festa prudent i limitada, en què s’ha fet entrega dels premis de la campanya d’esquí en cadascuna de les modalitats i categories. A més, s’ha entregat una placa de reconeixement al treball que durant els últims anys han realitzat esportistes que ja no formen part de la federació.

Concretament, s’ha reconegut la feina d’esquiadors com Xavi Salvadores, Matías Vargas, Marc Oliveras, Carles Aguareles Loan i Carmina Pallàs. Mireia Gutiérrez, per la seva banda, ja va rebre la seva placa durant l’anunci del seu comiat, aquest mateix hivern. Pel que fa als premiats del Campionat d’Andorra, han anat pujant al podi instal·lat a l’escenari del Prat del Roure, amb la presència de la junta directiva de la FAE, amb el president Josep Pintat al capdavant.

El premi de la temporada 2020-21 al Mèrit Esportiu ha estat per a l’Esquí Club Andorra (ECA). En segona posició ha quedat el Soldeu Esquí Club (SEC), i tercer l’Esquí Club Ordino Arcalís (ECOA). Respecte als premiats individuals, a la categoria d’esquí alpí, concretament en supergegant s’ha reconegut a Matías Vargas (sènior), Jèssica Núñez (U21), Xavier Cornella (U21), Jordina Caminal (U18), Pere Cornella (U18), Aina Martí (U16), Pirmin Estruga (U16), Júlia Rodríguez (U14) i Auder Martin (U14).

D’altra banda, també a esquí alpí, en la combinada van ser campions Aina Martí (U16), Alvar Calvó (U16), Mar Gardella (U14) i Eric Mijtana (U14). En eslàlom s’ha guardonat a Clàudia Mijares i Àlex Rius en sènior, en U21 a Laia Robert i Xavier Cornella, en U18 a Íria Medina i Arnau Calvó, en U16 a Judit Cerqueda i Adrià Prats, i en U14 a Mar Gardella i Jan Torres. Per últim, en el gegant, Clàudia Mijares i Àxel Esteve van guanyar en sèniors, Carla Mijares i Xavier Cornella en U21, mentre que en U18 els campions van ser Íria Medina i Aritz Àlvarez. En U16 es van imposar Aina Martí i Eric Ebri, en U14 Júlia Rodriguez i Hans Breitfuss, i en U12 Abril Carretero i Àlex Comellas.

Per altra banda, en estil lliure es van disputar els Nacionals U15 i U11, amb Henry O’Meara i Biel Opoku com a campions. En surf de neu es van jugar el títol en tres categories, quedant al capdavant en U15 Nerea Fernandez i Nahuel Tagliaferro, mentre que en U13 es va imposar Limay Tagliaferro, i en U11 Elisenda Galllardo. Per últim, a l’esquí de fons, en U14 van guanyar Alexandra Pereiro i Thomas Pereiro, mentre que en U12 la guanyadora va ser Aurem Pagés.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending