Expectació i igualtat al circuit del Pas en l’estrena de les GSeries

Guillaume de Ridder (GSeries E), José Roger (Side by Side), David Bouhet (Clio ICE Trophy), a més de Xavier España Marc Font en  motos van ser els vencedors de la G1, la primera prova de les GSeries 2023

Un moment d'una de les proves aquest dissabte al circuit del Pas.
Un moment d'una de les proves aquest dissabte al circuit del Pas. FOTOESPORT

Malgrat els inconvenients que està donant la climatologia, almenys fins avui, als responsables de la pista del Circuit Andorra-Pas de la Casa, la primera prova de la temporada de les GSeries 2023es va poder disputar amb normalitat. Molta expectació i gran igualtat en la majoria de les disciplines durant tota la jornada. Guillaume de Ridder (GSeries E), José Roger (Side by Side), David Bouhet (Clio ICE Trophy), a més de Xavier España Marc Font en  motos van ser els vencedors de la G1, la primera prova de les GSeries 2023.

Tot i que amb l’arribada de la nit i la baixada de les temperatures el fred va fer de les seves, l’arribada de les mànegues decisives, sobretot dels SBS, van posar molta emoció i en alguns instants, situacions compromeses. El primer ‘meeting’ ha servit per calibrar algunes de les novetats d’enguany, especialment el desdoblament del programa horari que tot i alguna petita disfunció ha tingut un excel·lent acolliment. També hi va haver una gran expectació entre els presents al port d’Envalira per veure els vehicles 100% elèctrics de la categoria GSeries E.

Etiquetes

Comentaris

Trending