Esteve i Vila s’acosten als punts de la Copa del Món

En la seva categoria, Gina del Rio ha aconseguit podi a la Copa de França, amb una segona posició als 5km patinadors

Irineu Esteve a Davos.
Irineu Esteve a Davos. Modica/NordicFocus

Avui s’ha disputat la Copa del Món de Davos, a Suïssa, on Irineu Esteve ha acabat 37è a només 13 segons de la zona de punts. D’altra banda, Carola Vila ha finalitzat 45ª, a 30 segons dels punts i amb una bona carrera. En la mseva categoria, els tres dies de competició a Bessans de la Copa de França han permès als joves fondistes, Gina del Rio i Quim Grioche, lluitar per les primeres posicions U20.

A la cursa masculina dels 15 km patinadors Esteve ha fet una cursa de menys a més, després que es quedés a la part de darrera. A partir del quilòmetre set, l’andorrà ha començat a rodar a un ritme molt fort, que li ha permès recuperar posicions. El tècnic, Joan Erola, ha apuntat que “a Irineu a Davos sempre li costava entrar en punts, és una pista que no li va molt bé i tot i així hem estat a prop d’ells”.

Per la seva part, Vila ha finalitzat 45ª sortint amb el dorsal 74 i quedant-se a uns 30 segons del tall que dóna accés als punts de la Copa del Món. La fondista andorrana ha fet una cursa molt seriosa, mostrant un molt bon rendiment. Erola ha explicat que “ha fet  molt bona cursa. Marxem contents perquè aquest cap de setmana ha anat molt millor, i és el que esperàvem”.

Els joves de l’equip de fons han estat aquest darrer cap de setmana a Bessans a la disputa de la Copa de França. Gina del Rio ha aconseguit la segona posició als 5 km patinadors del divendres, i la octava a l’sprint del dissabte. Pel que fa a Quim Gruiche, els seus dos dies de competició han acabat amb l’onzè lloc als 10 km patinadors del divendres, mentre que avui ha estat dotzè als 10 km en clàssic.

Etiquetes

Comentaris

Trending