Esteve 31è i Vila 46a a Val di Fiemme

S’ha tractat de la penúltima cursa del Tour de Ski, i tenia una distància de 15 quilòmetres per als homes i 10 per a les dones

Irineu Esteve a Val di Fiemme.
Irineu Esteve a Val di Fiemme. Nordic Focus

Aquest dilluns s’ha disputat la primera cursa a Val di Fiemme del Tour de Ski, que també era la penúltima de la competició. Ha comptat amb una distància de 15 quilòmetres per als homes, i 10 per a les dones, les dues en sortida massiva. Irineu Esteve ha estat 31è i Carola Vila 46ª.

Esteve ha acabat la cursa en la 31ª posició, amb 43’57’’8, a 2’’28 del guanyador, que ha estat el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, que s’ha imposat amb 41’31’’2. Ha estat a dos segons de la 30ª posició, que ha estat per al francès Clement Parisse. Això situa a l’esquiador andorrà com a 30è en la general del Tour de Ski. L’entrenador, Joan Erola, ha explicat que “a nivell de rendiment està molt bé, tot i que no ha aconseguit un millor per diversos motius, com els esquís”.

Pel que fa a Vila, ha finalitzat 46ª amb un crono de 33’48’’4, a 3’’57 de la guanyadora, la russa Natalia Nepyaeva. La fondista andorrana ocupa la 47ª posició a la general del Tour de Ski. Erola ha afirmat que “està a la part de darrera però a prop dels 20 o 30 segons que li falten. Ha donat un salt de qualitat, però encara li falta per estar en aquell grup intermig de la Copa del Món”.

Demà es tanca la competició amb l’última cursa, la Pujada a Cermis a Val di Fiemme. Compta amb un primer circuit més pla i una pujada final, per completar en total 10 quilòmetres, tant en categoria femenina com masculina.

Etiquetes

Comentaris

Trending