L’equip d’esquí de muntanya afronta la temporada amb un relleu generacional

Enguany, com a novetat, els esportistes U18 i U20 disputaran la Copa del Món Juvenil amb tres cites importants, la primera a Crevacol (Itàlia)

Els components de l'equip.
Els components de l'equip. FAM

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM)  ha presentat, l'equip nacional d'esquí de muntanya per a la temporada 2022/2023, ja arrancada fa uns dies. El canvi generacional marca la identitat del grup de joves atletes que representaran Andorra en les diferents proves assenyalades en el calendari, nacionals i internacionals.

L'equip nacional està format per set atletes. Adrià Bartumeu i Marcel Prat en la categoria sènior/ espoir U23; Oriol Olm, Lea Ancion i Marc Casanovas en la categoria U20 i Miquel Naudi i Max Palmitjavila en la categoria U18. Xavier Capdevila i Guillem Campeny seran els co-seleccionadors nacionals amb Xavi Comas com a tècnic de suport.

El calendari competitiu que l’equip nacional d’enguany disputarà no està tancat però les cites importants ja estan marcades a l’agenda 2023. A banda de competir en les diferents proves de la Morabanc Copa d’Andorra, Copa d’Espanya i de França (per proximitat on cursen els seus estudis diferents membres de l’equip), del 21 al 28 de gener, Max Palmitjavila serà el nostre representant a Fruili, Itàlia, on participarà als European YouthOlimpic Festival.

En l’àmbit internacional, enguany, com a novetat, els atletes U18 i U20 disputaran la Copa del Món Juvenil amb tres cites importants. La primera parada serà a Crevacol (Vall d’Aosta), Itàlia, de l’11 al 14 de gener. La segona cursa serà del 17 al 19 de març a Vilar, Suïssa i la darrera tinrà lloc del 23 al 26 de març a Val Louron, França. Els atletes sèniors així com Oriol Olm disputaran la Copa del Món amb tres proves ja  confirmades. A banda de competir a la Comapedrosa Andorra, el 21 i 22 de gener, també estaran a la línia de sortida de Morgins, Suïssa, de l’11 al 14 de gener i a Tromso, Noruega,
del 12 al 16 d’abril.

Etiquetes

Comentaris

Trending