Dotzè lloc U20 d’Oriol Olm a la prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya a Suïssa

L’atleta andorrà, que havia fet un molt bon paper dijous en la prova d’esprint, ha estat més discret en la cursa individual però al darrer tram de la competició ha pogut protagonitzar una bona accelerada

Oriol Olm en plena competició.
Oriol Olm en plena competició. FAM

L’esquiador de la FAM Oriol Olm ha acabat en dotzena posició en la prova de la Copa del Món d’esquí de muntanya celebrada aquest dissabte a Morgins, a Suïssa.  Olm, en la categoria U20, ha fet en la cursa individual de la Region Dents du Midi World Cup un paper més discret que en l’esprint de dijous.

Oriol Olm ha fet una cursa de menys a més. De fet, estava fent una prova més aviat fluixa però ha tret forces de flaquesa i en el tram final de la cursa ha passat cinc adversaris aconseguint situar-se en la primera meitat entre la trentena d’esquiadors que han pres part a la cursa.

Els germans Thomas i Robin Bussard han estat els grans dominadors de la jornada en U20. Oriol Olm ha arribat a poc més de 8 minuts del primer. Els tres primers classificats han entrat amb menys de vint segons de diferència. A partir de la quarta posició ja hi ha hagut més distància.

Etiquetes

Comentaris

Trending