Les condicions del circuit obliguen a ajornar les GSeries 2023

La competició començarà una setmana més tard del previst, el 14 de gener, i tindrà lloc a les instal·lacions del Port d’Envalira

Un dels vehicles de les GSeries
Un dels vehicles de les GSeries

Les GSeries 2023, que s’havien de celebrar aquest cap de setmana al Circuit Andorra – Pas de la Casa s’han hagut d’ajornar a causa de les condicions en les quals es troben les pistes. Des de l’organització han assenyalat que la climatologia ha estat decisiva per canviar la data fins al 14 de gener. S’espera que aleshores els equips participants puguin començar la competició a les instal·lacions del Port d’Envalira.

Alex Bercianos, responsable del Circuit Andorra – Pas de la Casa ha assenyalat que “la climatologia dels últims dies en el Port d’Envalira ens ha obligat a prendre la decisió d’ajornar una setmana l’inici de les GSeries 2023”. Les condicions de la pista, a causa de la manca de precipitacions, han quedat lluny de ser les ideals per a la jornada, tot i els esforços de l’organització. “Ahir ens va ploure abans de començar a nevar, i els pròxims dies s’esperen temperatures en positiu a les nostres instal·lacions”, ha indicat Bercianos.

Per tant, les previsions no són gaire esperançadores de cara a tenir una pista en millors condicions. “No hem volgut començar el campionat presentant un escenari sota mínims i hem cregut que el més assenyat, encara que ens costi, és començar una setmana més tard”, ha remarcat Bercianos. Així doncs, el tret de sortida de les GSeries 2023 es donarà el dissabte, 14 de gener, a partir de les 16:00 h, quan es disputaran les mànegues de la G1 de les diferents categories.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending