Comiat gris de la primera estada de pretemporada

L’FC Andorra tanca amb un empat sense gols el segon duel de preparació contra el Murcia, de Primera RFEF, després de noranta minuts gairebé sense ocasions

Un instant del partit entre Andorra i Real Murcia.
Un instant del partit entre Andorra i Real Murcia. FC Andorra

El segon partit de pretemporada ha deixat un regust de boca més amarg que no pas el del debut. L’FC Andorra només ha pogut empatar (0-0) davant el Real Murcia, de Primera RFEF. Els d’Eder Sarabia han apostat pel seu joc habitual però s’ha notat que encara queda molt camí a recórrer en un duel espès i sense gairebé ocasions de perill.

El primer temps ha evidenciat el moment encara primerenc de la pretemporada. Ritme fluix i imprecisions per part dels dos conjunts. En el cas de l’Andorrra, ha estat Héctor Hevel el més actiu, especialment els primers minuts, amb dos xuts amb bona intenció però que han marxat lleugerament desviats.

Per part del Murcia, l’home més perillós ha estat Pedro León. Sí, aquell jugador que segons Mourinho no era ni Zidane ni Maradona. Ara, està cridat a ser l’estrella d’un Murcia que somia a retornar a l’elit. De qualitat en té, com a mostrat en les seves aparicions. De les seves botes han sortit les principals aproximacions dels grana a la porteria de Marc Vidal, especialment la centrada que al minut 31 ha rematat desviat Carrasco.

Andorra - Murcia

El segon temps ha mantingut la mateixa tònica. En el cas de l’Andorra, Sarabia ha canviat gairebé tot l’equip, tret del central Álex Pastor i del porter Marc Vidal, que han aguantat una estona més. Els tricolors han demostrat la intenció d’apostar per l’habitual joc de possessió i toc, però han faltat precisió.

Ni uns ni altres han acabat generant excessiu perill davant la porteria contrària. Potser més en el tram final, el Murcia. Així, cap dels dos ha estat capaç de moure el marcador en un duel on s’ha demostrat que encara queda molt a millorar.

La plantilla tornarà aquest dissabte cap a terres andorranes, on descansarà fins dilluns. Llavors marxarà a la segona estada de pretemporada, a Torremirona (Girona). Justament, el quadre de la ciutat catalana, que jugarà a Primera Divisió, serà el pròxim rival, en un partit que es jugarà dimecres.

Camp: Pinatar Arena.
REAL MURCIA (0): Miguel Serna, Alberto López, Casado, Manu Padre, Alberto G, Carrasco, Pablo Ganet, Pedro León, Arnau, Ale Galindo i Javi López. També han jugat: Dani Vega, Jaume, Dani García, Fran García, Loren, Héctor, Boris, Gallego i Nousi.
FC ANDORRA (0): Marc Vidal, Altimira, Pastor, Alende, Martí Vilà, Aguado, Héctor Hevel, Molina, Pau Casadesús, Marc Fernández i Manu Nieto. També han jugat: Vilanova, Ratti (ps), Bomba, Riera, Eudald, Riverola, Iván Gil, Bover, David Martín, Berto, Luka i Carlos Martínez.
Àrbitre: Lax Franco. T.G. - / Pastor.