Cande Moreno s’encalla amb una porta del supergegant de la Copa del Món de Lake Louise

L’esquiadora andorrana marcava el 31è millor temps quan ha quedat fora de la cursa

Cande Moreno en acció.
Cande Moreno en acció. ARXIU

Marcava el 31è millor temps quan una de les portes del traçat de la cursa de supergegant de la Copa del Món de Lake Louise se li ha encallat i ha acabat fora de competició. Sumava d’aquesta manera Cande Moreno el segon ‘out’ en tres proves, el primer en la primera jornada de descens.

Cande Moreno ha disputat avui l’última carrera de la Copa del Món de Lake Louise, al Canadà. El supergegant tancava la competició que va començar amb els entrenaments de descens, va continuar amb les dues curses de descens ja durant el cap de setmana i ara es tancava amb el supergegant en què l’andorrana no ha pogut completar la baixada. Cande Moreno, que sortia amb el dorsal 48, no ha pogut finalitzar el supergegant en perdre la línia i no poder fer front a una porta. L’andorrana havia fet un primer parcial amb +0.21 que la situava amb el 31è crono en aquell punt.

Després d’aquests dies de competició, Cande Moreno tanca la cita de la Copa del Món canadenca amb el bon sabor de boca que va deixar el 32è lloc a només 0.04 dels punts WC del descens del dissabte. L’andorrana ha plantejat un bon esquí en aquest inici de temporada, tot i no poder finalitzar la cursa de descens del divendres i la de supergegant d’avui diumenge. Ara l’equip torna a Andorra uns dies, per preparar la pròxima cita de la Copa del Món, a Saint Moritz, del 14 al 18 de desembre. La WC suïisa comptarà amb dues jornades d’entrenaments oficials de descens, dues curses de descens i un supergegant.

Etiquetes

Comentaris

Trending