Cande Moreno: després de l’èxit, el fiasco a Saint Moritz

L’esquiadora andorrana queda fora del descens a l’estació suïssa després d’haver fet un top-30 per primera vegada en la Copa del Món de velocitat

Cande Moreno en un entrenament a Saint Moritz.
Cande Moreno en un entrenament a Saint Moritz. Alain Grosclaude/Agence Zoom

Cada dia surt el sol, però no sempre es poden fer grans resultats. Ho sap prou bé Cande Moreno, que després d’aconseguir aquest divendres un grandíssim èxit assolint la 21a posició en la primera de les tres curses de la Copa del Món de velocitat, aquest dissabte ha quedat fora de la segona cursa a Saint Moritz. Per tant, no ha pogut arribar. Un interior mal fet ha estat la seva dissort.

Amb el dorsal 48, Moreno ha sortit amb molta intensitat a buscar novament els punts a la Copa del Món després del gran resultat del dia anterior, quan va acabar 21a amb 10 punts de WC. Al primer parcial se situava amb +0.10, la 12a, mentre que al segon passava amb +0.20 i se n’anava al 24è lloc prova de les dificultats que estava tenint per gestionar una pista marcada pel pas de les corredores.

Cande Moreno durant la prova.

Relacionat

Cande Moreno fa història a la Copa del Món de descens

L’esquiadora de la FAE no podia arribar molt més enllà, perquè en un revolt ha entrat una mica a l’interior i s’ha sortit del traçat, quedant fora de cursa. Avui la carrera l’ha guanyada la italiana Sofia Goggia, amb 1.28.85. Cande Moreno encara ha de disputar, demà, la tercera cursa d’aquesta cita de velocitat de la Copa del Món, amb el supergegant que tindrà lloc a la pista suïssa a partir de les 11:30h del matí.

Etiquetes

Comentaris

Trending