Cande Moreno aconsegueix el millor resultat en una cita de la Copa del Món en descens

L’esquiadora andorrana fa el 32è lloc en la segona cursa a Lake Louise, a 0.04 de la zona de punts

Cande Moreno durant una baixada.
Cande Moreno durant una baixada. Christophe Pallot / Agence Zoom

Cande Moreno ha assolit el seu millor resultat de descens en una cita de la Copa del Món. L’esquiadora andorrana ja va donar mostres el divendres, a la primera prova de Lake Louise (Canadà), de què tenia un ritme de carrera alt. Aquest dissabte ho va tornar a demostrar a la segona cursa de descens d’aquesta cita mundialista, amb la 32ª posició, a només 0.04 de la zona de punts.

L’esquiadora andorrana va aconseguir aquest dissabte uns molt bons parcials que, finalment, la van deixar en la 32ª plaça molt a prop de puntuar a la Copa del Món de velocitat. Amb 1.31.51 va tancar la seva baixada amb +2.55 respecte a la guanyadora, novament la italiana Sofia Goggia (1.28.96), i a només 0.04 de la 30ª posició que tanca els punts WC i que en aquesta ocasió va ser per a la noruega Kajsa Vickhoff Lie, amb 1.31.47. L’andorrana marcava el sisè temps al primer parcial, després el 28è en el segon, el novè registre al tercer parcial i el 38è al quart. Al cinquè parcial era la 42ª, mentre que a meta, finalment, se situava 32ª, el seu millor resultat en aquesta disciplina a la Copa del Món.

Salt de Cande Moreno durant el traçat que feia a Lake Louise.

Relacionat

Cande Moreno se surt del traçat en la primera baixada de la Copa del Món de descens d’esquí

Aquesta ha estat la cinquena vegada que Cande Moreno disputava la WC de velocitat, des que debutés al supergegant de Val d’Isère al 2017 sense completar la cursa. Després d’aquella cita ha competit en quatre ocasions en descens. La primera, precisament, a Lake Louise, al desembre de 2021, quan va marcar el 40è temps, mentre que la següent va ser també la temporada passada, a Crans Montana (Suïssa), on va ser 44ª. La tercera va ser el passat divendres a Lake Louise, cursa que no va poder completar tot i el bon ritme que va demostrar, i la quarta ahir a la nit, quan ha assolit aquesta 32ª plaça.

Etiquetes

Comentaris

Trending