Cande Moreno, 34ª al primer descens de la Copa del Món de Cortina

Àlex Rius ha disputat aquest divendres l’eslàlom FIS de Wissensee on ha quedat a les portes dels punts en no poder completar la baixada a la segona mànega

Cande Moreno durant una baixada.
Cande Moreno durant una baixada. Christophe Pallot / Agence Zoom

Cortina d'Ampezzo (Itàlia) ha acollit aquest divendres el primer descens de la Copa del Món de velocitat. Allà, Cande Moreno ha finalitzat en la 34ª posició. D’altra banda, Àlex Rius ha disputat l'eslàlom FIS de Weissensee (Àustria). L'andorrà, que acabava primer la primera mànega, a la segona no ha pogut completar la baixada en una jornada en què tot apuntava a la millora de punts.

Moreno ha marcat un crono d'1.36.84, a 3.13 de la guanyadora, la italiana Sofia Goggia (1.33.47), i a 0.78 de la 30ª posició que ha tancat Alice Robinson (Nova Zelanda). Dejan Poljansek, entrenador de l'esquiadora andorrana, ha manifestat que Moreno ha esquiat bé però ha comés uns errors que l'han fet perdre la línia bona i la velocitat. En qualsevol cas, l'esquí que ha proposat fa ser optimistes de cara al descens de demà i el supergegant del diumenge.

Així mateix, Rius marcava el millor temps a la primera mànega, amb 40.89. L'andorrà, que aconseguia fer una molt bona baixada, a la segona, tot i que estava repetint una mànega amb un bon esquí, ha fet un interior i s'ha quedat fora.

 

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending