El campió Inter comença la lliga vestint-se de líder

El conjunt escaldenc derrota amb certa facilitat el recentment ascendit Ordino (0-4) i encapçala la primera classificació després d’una primera jornada amb duel colomenc vençut per la UE

Celebració d'un dels gols de l'Inter d'Escaldes.
Celebració d'un dels gols de l'Inter d'Escaldes. Xavi Miró / FAF

Va acabar primer i comença de la mateixa manera. El campió Inter Escaldes ha iniciat el campionat de la primera divisió del futbol andorrà amb una sòlida -i còmoda- victòria davant l’Ordino, recentment ascendit. La primera jornada ha permès veure moltes cares noves i descobrir que, per exemple, la renovació de la UE Santa Coloma no vol ser en va.

L’Inter ha vençut per 4-0 l’Ordino en el darrer partit de la jornada. En un quart d’hora, i gràcies a Betriu i Gallego, els escaldencs ja han imposat el seu domini. Sempre l’Inter ha controlat el ritme del partit i pràcticament no ha vist perillar la seva porteria. Només iniciar-se el segon temps, encara no feia un minut, Betriu ha tornat a marcar i si hi havia algun dubte ha encarregat un plàcid triomf que s’ha encarregat de certificar vint minuts abans del final Joel Paredes.

En la resta de partits, hi ha hagut unes taules entre dos aspirants a situar-se, com a mínim, en la part alta de la classificació. L’1 a 1 entre l’Atlètic Escaldes i la UE Sant Julià reflecteix la igualtat damunt el terreny de joc, una situació que no s’ha viscut en el duel entre l’Engordany i el Carroi. Els escaldencs s’han imposat per 3-1 amb un doblet de la nova incorporació Mirabaje.

En un altre dels partits més apassionants de la jornada, i amb el degut respecte. El Santa Coloma petit s’ha imposat al gran. La UE ara entrenada per l’ex-jugador internacional espanyol Juan Velasco ha derrotat l’FC amb diferents incorporacions procedents de l’Inter. El 2-1 final no acaba de reflectir la superioritat dels groc i negres. L’FC Santa Coloma només ha pogut marcar en el temps afegit.