Els bons resultats presideixen la trobada de Nadal de la Federació d'Esquí

Les dues victòries de Joan Verdú i el rendiment de Cande Moreno i Carola Vila fan que s'afronti la temporada amb optimisme

La trobada ha servit per fer la foto de família.
La trobada ha servit per fer la foto de família. FAE

Els equips de la Federació Andorra d'Esquí (FAE) han celebrat aquest dijous la trobada de Nadal.  Els corredors, l'staff tècnic i tots els representants dels patrocinadors han estat presents en un acte que ha estat presidit per la ministra d'Esports Sílvia Riva i el secretari d'Estat d'Esports, Justo Ruiz. També han estat presents els membres de la Junta directiva de la FAE, amb el seu president, Josep Pintat, al capdavant.
 

La trobada ha estat marcada pels bons resultats aconseguits aquesta setmana per Joan Verdú i Cande Moreno. En la disciplina d'esquí de fons, Irineu Esteve també s'ha mostrat esperançat en aconseguir bons resultats aquesta temporada i amb el  bon regust del Top-10 de Carola Vila a la Copa d'Europa.

Verdú ha dit que les seves dues victòries consecutives han suposat "un pas endavant", mentre que Cande Moreno ha explicat que "no m'esperava un inici de temporada com aquest que demostra que estic en el bon camí".

Etiquetes

Comentaris

Trending