Boníssim quart lloc de Max Palmitjavila a la final sprint de l’European Youth Olympic Festival

(AMB VÍDEO) L’esquiador de muntanya es mostra “molt content” amb el resultat, en què ha mostrat un molt bon nivell tot i que les sensacions aquest 2023 no havien estat fins ara gaire positives

Max Palmitjavila després de la cursa.
Max Palmitjavila després de la cursa. FAM

Max Palmitjavila ha aconseguit la quarta posició final a la prova sprint de l’European Youth Olympic Festival celebrada aquest dimarts. L’esquiador de muntanya andorrà ha passat inicialment la línia en cinquè lloc, però una penalització del corredor que havia acabat per davant seu, l’ha fet passar al darrere.

Palmitjavila s’ha mostrat “molt content del resultat i motivat” després d’una prova en què ha aconseguit un resultat “millor que l’esperat”. L’esquiador ha explicat que “les sensacions eren bones” en les diferents eliminatòries i la final hi ha hagut “molt nivell”. “M’ha costat engegar, però hem estat força endavant però alguns errors tècnics” l’han situat en cinquena posició, després corregida per la penalització de l’esquiador suís que el procedia.

Aquest dimecres, Palmitjavila no farà la Mixed Relay perquè no s’ha trobat una companya per fer-la en parella. Per tant, s’haurà d’esperar a divendres per competir a la prova individual.

Etiquetes

Comentaris

Trending