L’Atlètic Escaldes derrota la UE Santa Coloma (3-1) i se situa líder provisional

Els gols de Bolívar i Garrido permeten els escaldencs atrapar l’Inter en la primera plaça de la Lliga Multisegur

Moments de lluita.
Moments de lluita. RUBÉN CALVO / RC AUDIOVISUALS

L’Atlètic Escaldes ha aconseguit vèncer la UE Santa Coloma en l’únic partit disputat aquest diumenge de l’onzena jornada de la Lliga Multisegur i s’ha situat líder provisional de la competició. Els gols de Bolívar i Garrido -aplacats per un de Faysal- permeten els escaldencs atrapar l’Inter en la primera plaça de la lliga.

Ja al minut 7 s’han avançat els escaldencs. Pilota a la banda dreta per Bolívar, que signava el primer gol del 2022, fent passar l’esfèrica per sota les cames de Silverio. Poc després, ocasió d’or pels colomencs per buscar l’empat. Centrada des de la banda dreta d’Èric de Pablos que ha tocat al cos d’Adri Rodrigues i ha fet que la pilota s’estavellés al pal d’Àlex Ruiz.

I del que podia haver estat l’1-1 s’ha passat al 0-2. Acció, ara, per la banda esquerra de Garrido, que superava per sobre la sortida de Silverio i ampliava la diferència al marcador. Passada la mitja hora de joc, la UE ha tornat a provar de retallar diferències. Makoma, des de molt lluny ha mirat de fer fortuna, però s’ha trobat amb els punys d’Àlex Ruiz, que ha desviat a córner.

WhatsApp Image 2022 01 09 at 17.41.16
Bolívar ha estat l'autor de dos gols.

En la primera acció de la segona meitat, però, el Santa Coloma sí que s’ha tornat a posar dins el partit. Als 15 segons, Faysal ha resolt una pilota a l’interior de l’àrea i l’ha enviat al fons de la xarxa. Només 5 minuts després, però, els colomencs perdien un home important per mirar de buscar la remuntada. Sebas Bertran, en una acció amb la defensa rival veia la targeta vermella. L’andorrà havia entrat just al descans.

La superioritat numèrica l’ha aprofitat l’equip escaldenc. Bolívar feia un gol molt bonic, des de la banda dreta i pràcticament sense angle. Era el seu doblet i tornava a posar els os gols de diferència en un marcador que ja no es mouria i que ha deixat l’Atlètic Escaldes com a colíder de la Lliga Multisegur Assegurances. Això sí, amb un bon grapat de partits per recuperar-se.