L’Andorra Multisport Festival espera refer-se en la segona edició del fiasco de la primera

El certamen esportiu se celebrarà del 23 de juny al 3 de juliol i l’organització espera un augment generalitzat d’inscrits alhora que un increment de la participació internacional i la presència femenina

Tallada de cinta institucional de l'Andorra Multisport Festival el 2021.
Tallada de cinta institucional de l'Andorra Multisport Festival el 2021. G. P.

Del 23 de juny al 3 de juliol torna l'Andorra Multisport Festival amb la segona edició, que l’organització espera que sigui més reeixida que la primera, amb una participació i una transcendència molt més baixa de l’esperada i l’esperable tot i les lloances tant de l’administració andorrana com dels promotors directes de l’esdeveniment, que enguany ha de tenir un increment generalitzat d’inscrits, més participació internacional i més presència femenina.

L’organització, lligada a The Ironman Group, assegura que el festival esportiu és una oportunitat única pels amants dels esports outdoor per gaudir d'un dels escenaris més imponents de tot Europa pel que fa als esports de resistència i aventura. Durant aquestes setmanes, es realitzaran diferents proves de ciclisme, MTB, trail running i triatló. Les quatre grans proves que es fan són l’Andorra 21 Ports, la Trail 100 Andorra by UTMB, l’Andorra MTB Classic-Pyrenees i l’IRONMAN 70.3 Andorra que serà, el 3 de juliol, el plat fort i, alhora, el colofó de lAndorra Multisport Festival. Enguany, en aquesta prova està previst que hi participi el pilot de motocicletes Aleix Espargaró.

Com s’ha ressaltat, l’organització assegura que en la segona edició d'aquest festival destaca un augment de la participació internacional, especialment del nord d'Europa, així com també dels Estats Units, que se suma a una pujada generalitzada en el nombre d’inscrits. Cal destacar també l’augment de la participació femenina en totes les proves, una bona notícia que mostra una tendència a l’alça els darrers anys en aquests esports a l’aire lliure.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending