Andorra, en quart lloc al NTE del Borrufa

Els Paisos Baixos s’han emportat l’or, mentre que Espanya ha obtingut la plata, i Polònia s’ha penjat el bronze en la prova per equips disputada al Canaro

L'equip d'Andorra durant el NTE.
L'equip d'Andorra durant el NTE.

La pista del Canaro ha acollit aquesta tarda el National Team Event del Trofeu Borrufa. És una de les proves que genera més expectació, en la qual els països lluiten per equips en un eslàlom gegant paral·lel. Es tracta d’un format que transmet emoció i competitivitat, amb els descensos eliminatoris en què van caient els equips fins a quedar només un vencedor. Andorra, en aquesta ocasió, ha quedat quarta en la classificació final.

En l’edició d’enguany l’equip dels Països Baixos s’ha proclamat campió del NTE en la final contra Espanya 1 en un duel molt ajustat. Ha quedat en empat a dos, però s’ha imposat Països Baixos per menys de dues dècimes de diferència. Espanya s’ha hagut de conformar amb la plata. La medalla de bronze, però, ha estat per a Polònia, que ha superat l’equip Andorra 1, conformat per Ainhoa Piccino, Etna Pou, Jan Torres i Max Black.

Aquest dimecres es disputaran les proves d’eslàlom U14 i gegant U16, que originalment s’havien d’haver disputat aquest dimarts, a les pistes de la Portella del Mig i Les Canals d’Ordino Arcalís a partir de les 10:00 h del matí.

Etiquetes

Comentaris

Trending