Aïllen un futbolista de la selecció absoluta en donar positiu de coronavirus

El cas confirmat de Covid no hauria d’impedir que el combinat nacional pugui disputar aquest dimecres el partit amistós contra Cap Verd

Entrenament del combinat nacional previ a un dels partits de la Nations League.
Entrenament del combinat nacional previ a un dels partits de la Nations League. FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) ha hagut d’aïllar un dels jugadors convocats per al partit amistós que la selecció nacional absoluta ha de disputar aquest dimecres contra Cap Verd. El futbolista va donar positiu arran de les PCR realitzades aquest dilluns, obligatòries davant de qualsevol partit. En principi, el cas que impedeix la disputa de l’amistós, aquest dimecres (20.45 hores) a l’Estadi Nacional.

Donada la situació generada per la transmissió de la Covid-19 i amb l’objectiu de preservar la protecció i la integritat dels jugadors i del cos tècnic, la Federació Andorrana de Futbol està actuant d’acord amb les indicacions i recomanacions del Govern d’Andorra, com també de la UEFA, i en el moment de confirmar-se el positiu, s'ha apartat del grup i s'ha posat en aïllament al jugador.

La Federació Andorrana de Futbol ha desitjat en un comunicat “una bona i ràpida recuperació al jugador” i ha anunciat que la resta de la plantilla i del cos tècnic de la selecció absoluta estan preparats per afrontar el partit amistós de demà dimecres contra Cap Verd, a les 20.45 hores a l'Estadi Nacional.

Etiquetes

Comentaris

Trending