55 esportistes entrenen al centre de tecnificació d’Ordino

La ministra Sílvia Riva i el secretari d’Estat, Justo Ruiz, visiten les instal•lacions per comprovar que se segueix el protocol per evitar el risc de contagi amb el coronavirus

Riva i Justo Ruiz han visitat el centre de tecnificació d'Ordino.
Riva i Justo Ruiz han visitat el centre de tecnificació d'Ordino. SFGA/J.A.VILADOT

La ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, acompanyada del secretari d’Estat d’Esports, Justo Ruiz, ha visitat aquest divendres als esportistes professionals que estan entrenant al Centre de Tecnificació d’Ordino, instal·lació habilitada especialment per aquesta activitat a conseqüència de la crisi  del coronavirus. Actualment, hi ha 55 persones que utilitzen aquest espai, seguint això sí les mesures de precaució per reduir el risc de contagi.

Des del passat 4 de maig la instal·lació del Govern acull i permet als esportistes federats i professionals preparar-se per les futures competicions i seguir els entrenaments amb la màxima normalitat possible, tot i la situació actual. Riva i Ruiz han volgut comprovar que se segueixen les mesures sanitàries i les recomanacions organitzatives.

Entre aquestes recomanacions en destaquen la d’establir horaris concrets i continus, mantenir les distàncies de seguretat o minimitzar la utilització de les zones de vestidors, entre d’altres. Segueixen el mateix protocol els jugadors del MoraBanc Andorra i els vuit esportistes internacionals que entrenen al Poliesportiu. 

La ministra també ha pogut agrair a la Federació Andorrana de Karate l’organització d’una classe màster per recollir diners per al fons solidari impulsat pel Govern. Aquesta classe virtual de bodycombat, que es va celebrar el passat dissabte 16 de maig, va aconseguir agrupar 742 internautes a un preu de 5 euros per inscripció. Així, la FAK ha aconseguit recollir, sumant les donacions privades dels participants, un total de 4.015 euros.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending