Uns 300 esportistes federats tornen dimecres a l'activitat

Pilots de motos, ciclistes i els becats del programa ARA ja tenen les hores i els llocs per a preparar-se

Comentaris

Ciclistes en una carretera de muntanya.
Ciclistes en una carretera de muntanya. Altaveu

Uns 300 esportistes federats tornen aquest dimecres a l'activitat, segons s'ha anunciat aquest dimarts en la roda de premsa de Govern. En la primera fase de la represa (4 de maig) es van incorporar 128 esportistes als entrenaments amb els professionals com ara els jugadors del MoraBanc Andorra i els becats en el programa d'Alt Rendiment Esportiu (ARA). 

Les modalitats amb esportistes professionals referents es reubiquen en emplaçaments més adequats i s'amplia la freqüència dels entrenaments. Així, en el motociclisme, tant professionals com internacionals (a partir de la categoria sub-18) podran entrenar al circuit del Pas de la Casa entre les 10 i les 19 hores. La resta de federats coordinaran els entrenaments amb la Secretaria d'Estat d'Esports. El circuit torna, d'aquesta manera, a obrir les seves instal·lacions. L'acció ha requerit la coordinació i la cooperació del Govern i dels ministeris d'Esports, Economia i Salut. Altres actors implicats han estat l'Automòbil Club d'Andorra (ACA) i la Federació de Motociclisme Andorrana (FMA).

Els ciclistes, professionals i internacionals (a partir de la categoria sub-18), podran entrenar entre les 9 i les 19 hores en carreteres de muntanya evitant els nuclis urbans. Els federats podran entrenar dues hores diàries amb les mateixes condicions. Els tenistes professionals entrenaran al PrinciEsport de Santa Coloma entre les 10 i les 14 hores, La resta de tennistes federats coordinaran els entrenaments, en funció de les categories amb la Secretaria d'Estat d'Esports.

Els jugadors del BC MoraBanc Andorra continuaran efectuant els entrenaments individuals al Poliesportiu del Govern igual que en la primera fase. Els becats ARA d'esquí de fons es concentraran a la Residència d'Entrenament en Alçada de Naturlandia. Els de natació aniran a la piscina del Centre Esportiu d'Ordino que s'habilitarà els pròxims dies. Els de muntanyisme podran realitzar entrenaments coordinats per la Secretaria d'Estat d'Esports.La resta de becats com els federats que competeixen a nivell internacional entrenaran diàriament al Centre de Tecnificació d'Ordino.

Comentaris

Trending