Es mantenen en 745 els positius per coronavirus detectats al país

No hi ha cap contagi més en les darreres 24 hores, tot i que les dades provenen únicament de 17 resultats de proves PCR

-
-

L’actualització de dades de l’evolució de l’epidèmia del coronavirus s’ha tornat a saldar, per tercer dia aquesta setmana, sense cap nou positiu per la malaltia. Per tant, segueixen sent 745 els pacients als quals s’ha diagnosticat la Covid-19, a la vegada que es manté el ritme de curacions i de davallada de persones encara malaltes. La mala notícia de la jornada ha estat la confirmació d’una nova víctima mortal, la número 43.

Aquesta, tal com havia avançat fa unes hores Altaveu, es tracta d’un home de 71 anys que es trobava des de fa dues setmanes ingressat a la unitat de cures intensives (UCI) de l’hospital de Meritxell. Hi havia arribat provinent del seu propi domicili, però no ha pogut superar finalment les conseqüències de la patologia. La seva defunció situa la taxa de letalitat de l’epidèmia a Andorra en un 5,77%.

Pel que fa a la dada de nous contagis, zero en les darreres 24 hores, cal agafar-la amb pinces perquè tot just surt dels resultats de 17 proves PCR. Això situa en 745 els casos totals registrats des de l’inici de la crisi sanitària. D’ells, 468 han superat ja la malaltia, mentre que només 234 encara es consideren actius.

Pel que fa als pacients ingressats a l’hospital, baixen per primer cop en molts dies de la vintena. Són tot just dinou, dels quals onze a l’UCI. Únicament cinc es mantenen sota ventilació mecànica. Pel que fa al Cedre, hi ha 24 padrins encara sota seguiment a la planta especialment habilitada, dels quals set provinents de Salita.

Pel que fa al col·lectiu sanitari, encara hi ha dinou professionals malalts. És la mateixa situació de cinc efectius dels cossos especials.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending