La gran afluència d'usuaris provocarà reajustaments al bus comunal d'Andorra la Vella

El preu dels abonaments i el bitllet a 10 cèntims genera una alta frequentació

-
-
El comú d'Andorra la Vella treballa amb la companyia prestadora del servei del bus comunal per solucionar algunes disfuncions puntuals detectades, i aplicarà mesures que es comunicaran abans de final d'aquest mes. El servei es va inaugurar el dia 1 de setembre.

La posada en marxa del nou servei, a preus simbòlics, ha fet incrementar la demanda dels usuaris del transport públic. També ha implicat alguns canvis d’itineraris i punts de sortida de les línies. El comú i  l’empresa concessionària estan recollint alguns suggeriments i queixes transmeses pels usuaris del bus comunal, unes incidències que ja s’estan analitzant.

La corporació decidirà els propers dies, un cop processi tota la informació de què disposa, quines millores implantarà per satisfer les demandes dels usuaris, com reajustaments horaris i
d’itineraris. Un cop decidides les millores i els reajustaments, el comú els farà públics i es donarà, aleshores, un termini de dos mesos per fer el seguiment exhaustiu i valorar si calen canvis addicionals d’horaris o freqüències de pas.

El cost de la concessió  és de 595.000 euros l'any i el preu de l'abonament de 10 viatges costa 80 cèntims i el de 40 val tres euros.

 

Comentaris

Trending