Obres de millora del paviment a l’entorn de Casa de la Vall aquest estiu

El Consell General promou un concurs per a la remodelació del paviment i de l’enjardinament de la plaça posterior l’històric edifici i estima el cost dels treballs en poc més de 577.000 euros

Plànol de com quedaria la zona que s'ha de remodelar.
Plànol de com quedaria la zona que s'ha de remodelar. CONSELL GENERAL

El Consell General preveu començar les obres de millora del paviment de la part posterior de Casa de la Vall aquest estiu. A aquest efecte, ja ha posat en marxa un concurs per remodelar tota la part posterior de l’històric edifici parlamentari. L’estimació inicial del cost dels treballs se situa al tomb dels 577.000 euros.

Les ofertes, tal i com recull l’edicte publicat al BOPA, es podran presentar fins el 23 de juny vinent a les tres de la tarda. L’obra d’adequació s’executarà aquest estiu i consistirà en canviar el paviment, molt malmès en algunes parts, a fi de facilitar l’ús d’aquest espai als ciutadans. Alhora es volen eliminar barreres arquitectòniques i renovar la part dels jardins amb plantes autòctones.

Per executar el condicionament del sòl s’utilitzarà la pedra de granet rugós natural com a element constructiu prioritari, amb l'objectiu d'integrar l'espai en l'entorn, així com per minimitzar el manteniment. Pel que fa a la zona enjardinada es representaran els tres ambients més característics d'Andorra. Es preveu que les obres d'adequació comencin el juliol i que durin uns cinc mesos. L’estimació base de la remodelació és de 577.372 euros.

Comentaris (3)

Trending