Enxampen ‘in fraganti’ un home que havia robat en diferents llocs de Prada Ramon

L’avís d’un ciutadà que va veure de matinada un individu fent moviments sospitosos en un restaurant del carrer Maria Pla d’Andorra la Vella va permetre la detenció

-
-
La policia va detenir la matinada de diumenge, ‘in fraganti’, un home que va resultar ser l’autor de diversos furts -almenys dos de consumats i el tercer que estava intentant- en diversos domicilis de la zona de Prada Ramon, a Andorra la Vella. En concret se’l va enxampar a l’interior d’un restaurant del carrer Maria Pla arran de l’avís d’un ciutadà.

La detenció es va produir poc abans de les 7 del matí. I l’arrestat és un home de 41 anys no resident i sense antecedents coneguts almenys al Principat. Un veí de la zona va veure a l’interior de l’establiment de restauració un individu que no semblava estar actuant de manera correcta. Una patrulla policial es va acostar fins al lloc on se suposava que l’home estava furtant i, efectivament, se’l va enganxar quan intentava agafar mercaderia del local. 

Les primeres indagacions policials van deixar clar que el sospitós havia aconseguit accedir al restaurant forçant-ne una porta. Com aquell que diu, del local on estava no havia agafat encara res, encara que segons la investigació ja feia estona que deambulava per l’interior del local. En canvi, a sobre portava joies, monedes i unes bosses que contenien diversos productes alimentaris i que semblaven haver estat sostrets, també.

Tot plegat, i amb el reconeixement final del propi arrestat, va portar a determinar que amb anterioritat, l’home ja havia accedit en un domicili particular habitat -encara que no s’ha pogut aclarir si ocupat en el moment de l’entrada- i en un altre establiment de restauració. Tot la mateixa nit i a la mateixa zona. I sempre forçant les portes amb uns estris que també se li van trobar a sobre. Per tot va ser acusat d’un delicte contra el patrimoni.

Etiquetes

Comentaris

Trending