Empresonat un resident de 46 anys per abusar d'una menor

Comentaris

Empresonat un resident de 46 anys per abusar d\'una menor
Empresonat un resident de 46 anys per abusar d\'una menor
· Un resident portuguès de 46 anys és a la presó des de darrera hora de divendres acusat d’abusar d’una menor. Com sol ser habitual en aquests casos, la policia ha facilitat poques dades respecte d’aquest fet. Només ha transcendit, per ara, que l’home va ser detingut dijous al matí. Concretament, el 9 de juliol a les 10.15 hores. Aquesta és un dels onze arrestos que el cos de l’ordre va dur a terme durant la setmana passada. Quatre de les detencions tenen relació amb persones que conduïen sota els afectes de l’alcohol.
 
Tres de les detencions es van practicar dilluns passat. La primera va ser de matinada, a les 1:55 hores, a la Massana. La policia va arrestar un andorrà de 41 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física (lesions). Es van requerir els serveis policials per una baralla en un domicili particular, sobre lloc i a la via pública es troba una dona, coneguda de l'agressor, que havia estat víctima d'una agressió i presenta ferides sagnants a cara i mans. A les 15:25 hores del mateix dilluns, a Escaldes-Engordany, un espanyol resident de 51 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física, contra la funció pública, contra l'honor i contra la llibertat. L’arrestat hauria agredit una persona d'avançada edat i uns vianants van alertar la policia. En ésser controlat, l'interessat es va resistir i va amenaçar i insultar els agents, causant-li lesions a l’esquena a un d’ells. Finalment, gairebé a la mitjanit de dilluns a dimarts, a Andorra la Vella, es va arrestar un portuguès resident i un andorrà de 51 i 21 anys respectivament (pare i fill) per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit domèstic.
 
La matinada de divendres (03:50 hores), a Andorra la Vella, es va haver de detenir un resident portuguès de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia -crebantament d'una ordenança penal de suspensió del permís de conduir-. Finalment, durant la matinada de dissabte (03:20 hores), a Escaldes-Engordany, un belga no resident de 28 anys, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física, contra la funció pública, control l'honor i contra la llibertat. La policia va ser alertada davant l’alt estat d’embriaguesa que presentava l’home. En ser traslladat al seu domicili, aquest va agredir voluntàriament a un dels agents, va presentar forta resistència, va amenaçar i insultar greument els agents, i en el forcejament tant dins el vehicle com en les dependències policials, el policia en qüestió va rebre contusions en diferents parts del cos. 
 

Comentaris

Trending