Empresonat l’home que va ser enxampat ‘in fraganti’ robant en un restaurant

Acusat de tres furts amb força, tots tres la matinada de diumenge al carrer Maria Pla d’Andorra la Vella, la Batllia l’ha enviat a la Comella

Els dos restaurants afectats estan situats un al costat de l'altre al carrer Maria Pla d'Andorra la Vella.
Els dos restaurants afectats estan situats un al costat de l'altre al carrer Maria Pla d'Andorra la Vella.
L’home que el matí de diumenge va ser enxampat a l’interior d’un restaurant de recent remodelació al carrer Maria Pla d’Andorra la Vella després d’haver-ne forçat una porta ha estat empresonat per ordre de la Batllia. Espanyol no resident de 41 anys, l’autoritat judicial ha considerat de prou gravetat que l’home, amb una sola matinada, entrés en tres locals diferents, forçant entrades de tots tres.

No seria tant la quantitat de les coses robades com el fet, la intenció. En molt poques hores, i un al costat de l’altre, pràcticament, l’ara empresonat va entrar en dos establiments de restauració -obviant que un d’ells havia estat tancat per vacances un temps i difícilment hi havia gran cosa en el seu interior- i un domicili particular habitat. Tot plegat ha estat considerat de prou gravetat per la Batllia per enviar el detingut cap a la Comella.

L’ara empresonat va ser ‘descobert’ per un veí de la zona que poc abans de les 7 del matí de diumenge va veure com de forma inusual un desconegut remenava a l’interior d’un restaurant al carrer Maria Pla a proximitat amb la cruïlla amb el carrer de la Sardana. La sospita que allò no era normal va portar el veí a contactar amb la policia. Una patrulla es va desplaçar fins el lloc anunciat i es va trobar l’individu a l’interior.

De forma indubtable es va arribar a la conclusió que el sospitós havia entrat al local forçant una porta. I remenava a l’interior del restaurant per analitzar què li interessava més sostreure’n. Al damunt ja portava alguna bossa amb productes alimentaris, algunes monedes i joies. De l’enquesta feta es va arribar a concloure que els altres articles els havia robat d’un restaurant que queda a tocar del d’on era quan se’l va enxampar i d’un domicili també molt proper.

Comentaris

Trending