L’empresa dels ‘autoapartaments’ de lloguer defensa que la seva proposta “és lícita”

WeCamper recorda que té “tots els permisos i totes les llicències en regla” i que estan apareixent “noves modalitats d’allotjament” a les quals el sector s’haurà d’adaptar

Interior d'una autocaravana.
Interior d'una autocaravana. WECAMPER

Lluny de l’enuig -“hi volem treure ferro”-, els responsables de l’empresa que anuncia autocaravanes al portal d’allotjament turístic Airbnb asseguren que no hi ha cap problema ni cap mena d’intrusisme. L’aparició d’aquests vehicles com a oferta d’allotjament ha indignat diversos explotadors d’habitatges (HUT), que ho consideren una “competència deslleial” que des de WeCamper, l’empresa andorrana que es publicita, rebutgen de bat a bat.

Des d’aquesta empresa s’ha negat que hi hagi “cap polèmica” encara que reconeixen que la seva proposta pot haver sorprès. Però és que, asseguren, “cada cop apareixen noves modalitats d’allotjament i el sector s’hi haurà de saber adaptar”. “Hi ha públic que pot estar interessat en la proposta que nosaltres oferim, i si Airbnb deixa ara publicitar autocaravanes com a espais d’allotjament, per què no podem oferir-hi els nostres serveis com pot fer qualsevol altra empresa?”

Un dels anuncis que ha generat polèmica.

Relacionat

‘Autoapartaments’ de lloguer

WeCamper recorda que “tenim tots els permisos en regla”, “disposem de les nostres llicències i paguem els nostres impostos” com fan també la immensa majoria de titulars d’empreses d’allotjament turístic. “Per al nostre negoci, és un moment baix d’activitat i també necessitem el turista”. Des de l’empresa campista es remarca que “no hi ha cap mena d’intrusisme. Intrusista és  qui no té llicència, qui no té papers o qui opera sense estar donat d’alta. I en cap cas és el nostre cas”.

Etiquetes

Comentaris (12)

Trending