Els pacients recuperats de la Covid arriben a 550 amb cinc noves altes

Hi ha 755 casos totals, dels quals 157 encara són actius segons les dades d'aquest diumenge

-
-

Les xifres de la pandèmia de la Covid-19 recullen aquest diumenge 755 casos totals, 157 casos actius, 550 recuperats, 48 defuncions, 31 professionals de la salut, i 4 de cossos especials. A l'hospital hi ha 11 pacients ingressats, 8 a planta i 3 a l'UCI, tots ells amb ventilacio mecànica. S'han rebut 95 resultats, 88 negatius i 7 positius.

Comparades aquestes xifres amb les de dissabte, hi un cas total més,  4 menys d'actius, 5 recuperats més i un professional més de la salut. Al Cedre hi ha un pacient menys, i ara són 18, dels quals 6 es troben a l'espera de rebre els resultats de les proves PCR.

El Govern ha actualitzat les dades aquest diumenge per mitjà del seu perfil a Twitter. 

D'altra banda, aquest diumenge han continuat els tests massius a la població. En el cas de la parròquia d'Ordino. Entre els que han passat per aquesta parròquia hi ha el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet.

 

 

 

Comentaris (6)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.