Els mossos detenen dos membres del CDR Alt Urgell per la vaga del 21-F

Estan acusats de suposats delictes de desobediència, resistència, desordres públics i atemptat a l'autoritat

Concentració al Jutjat de la Seu d'Urgell en suport als detinguts
Concentració al Jutjat de la Seu d'Urgell en suport als detinguts
Dos membres del CDR Alt Urgell han estat detinguts acusats de delictes en el marc de la vaga del 21-F. Durant la concentració de suport que s'ha fet al Jutjat de la Seu d'Urgell, els mossos han detingut tres dels manifestants. Tots els acusats són històrics activistes dels moviments socials de la ciutat. La vaga va ser convocada per la Intersindical-CSC amb nombrosos suports que van incloure concentracions i manifestacions arreu del territori català.

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest dijous, dos membres del CDR Alt Urgell al seu domicili i al seu lloc de treball respectivament acusats de delictes en el marc de la vaga del 21-F. Els agents els han conduit a la comissaria de la Seu d'Urgell i aquesta tarda han estat traslladats al jutjat per declarar, cosa que han fet a partir de les cinc. Tres persones més, totes militants de la CUP de l'Alt Urgell, estan en cerca i captura, per aquests mateixos fets.

Als encausats, que han estat cinc hores a la comissaria, se'ls acusa de delictes de desobediència, resistència, desordres públics i atemptat a l'autoritat. Des de la Plataforma de suport als encausats asseguren que cap d'ells havia estat identificat ni detingut durant la jornada. Tots ells són històrics activistes dels moviments socials de la ciutat. Durant la concentració de suport que s'ha fet al jutjat, els mossos han detingut tres dels manifestants. 

Comentaris (1)

Trending