Els liberals encampadans són partidaris de mancomunar la treta de neu o la recollida d'escombraries

Comentaris

Els liberals encampadans són partidaris de mancomunar la treta de neu o la recollida d\'escombraries
Els liberals encampadans són partidaris de mancomunar la treta de neu o la recollida d\'escombraries

Els liberals encampadans consideren que serveis com la treta de neu o la recollida d'escombraries o el manteniment dels vials haurien d'estar mancomunats. De fet, el membre de la candidatura encapçalada per Jordi Troguet i Maribel Lafoz, Xavier Aranda, ha manifestat aquest diumenge sense embuts que "mancomunarem serveis amb les administracions veïnes per tal de millorar-ne l'eficiència".

Els candidats de Liberals d’Andorra Independents, a la parròquia d’Encamp, han parlat del protocol d’actuació dels serveis de la parròquia. Xavier Aranda ha destacat la importància i la necessitat de mancomunar serveis i treballar conjuntament amb les altres administracions per optimitzar recursos, “volem centralitzar els serveis per oferir una millora d’actuació”, diu Aranda, “i unificar protocols d’actuació per poder gestionar de forma més eficient la parròquia”.

Prestacions i serveis com la treta de neu, la recollida de residus, el manteniment dels vials i la millora de l’accessibilitat haurien d’estar gestionats de manera centralitzada i també s’hauria d’aprofitar els serveis existents que hi ha a l’administració. Els candidats de Liberals d’Andorra Independents han volgut deixar clar que el seu project contempla tots aquests ajustaments. De la seva banda, Jordi Troguet i Maribel Lafoz, com a candidata número dos, asseguren que “els mateixos treballadors del comú podrien assumir la majoria de tasques” i afegeixen que “aquestes línies d’actuació evitarien la contractació d’empreses privades externes, que representen un cost extra per a la comunitat”.

Comentaris

Trending