Els liberals encampadans pretenen reforçar les activitats culturals tradicionals existents i recuperar-ne d'altres

Comentaris

Els liberals encampadans pretenen reforçar les activitats culturals tradicionals existents i recuperar-ne d\'altres
Els liberals encampadans pretenen reforçar les activitats culturals tradicionals existents i recuperar-ne d\'altres

La candidatura liberal d'Encamp considera que un element integrador i, alhora, que serveixi per reforçar l'atracció turística és el patrimoni cultural, el moble, l'immoble i l'immaterial. Així, Liberals Independents voldrien refermar algunes de les tradicions ja existents i recuperar-ne d'altres o, com a mínim, donar-li una major dimensió. L’aposta per preservar i reactivar el patrimoni cultural i les activitats tradicionals és una necessitat de màxima prioritat segons han explicat aquest els candidats liberals a la parròquia d’Encamp. Jordi Troguet, Maribel Lafoz, Xavier Aranda i Daniel Casabella diuen que estan disposat a treballar de manera conjunta amb els col.lectius parroquials per portar-ne a terme una bona gestió.

La cultura és un eix generacional que no s’ha de perdre, per això des la candidatura Liberals d’Andorra Independents es vol recuperar diades i activitats que s’han anat perdent al llarg del temps i que ara seria un error no donar-los-hi suport: “Hem de donar suport i impulsar activitats culturals i tradicionals pròpies de la parròquia com l’Esbart Sant Romà, i també totes aquelles altres activitats vingudes d’altres contrades,  s’han de recuperar i promocionar, aquest seria un veritable i novedós motor reactivador” explica Aranda, candidat número cinc a la llista.

Segons han explicat cal reprendre i potenciar les tradicions de la parròquia alhora que se’n creen de noves. És cert que els darrers anys la perspectiva cultural ha sofert molts canvis i és per aquest motiu que els liberals volen trobar un espai on totes aquelles activitats que generin interès i expectació als ciutadants i visitants hi tinguin cabuda. “Volem tornar a organitzar mercats i fires tradicionals i artesanals, donant més rellevància a actuacions tradicionals de festes i dates assenyalades, com ara Nadal, Carnaval, Tots Sants i el ball de l’Óssa, entre d’altres”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.