Els jugadors i els tècnics del MoraBanc Andorra donen negatiu en el primer test de coronavirus

Els únics membres de la plantilla que no han passat les proves són l'ala-pivot francès Bandja Sy, i aler David Walker que es troben a Belgrad i a Ohio

-
-
Els jugadors i el cos tècnic del BC MoraBanc Andorra han donat negatiu en el primer test de coronavirus a què han estat sotmesos, segons ha informat aquest diumenge el club. Els únics membres de la plantilla que no han passat les proves són l'ala-pivot francès Bandja Sy, que es troba a Belgrad, i aler David Walker, que està a Ohio (Estats Units).

Bandja Sy va viatjar a la capital de Sèrbia després de el partit contra l'UCAM Múrcia per conèixer la seva filla i el segon no va fer cas les recomanacions del club i va viatjar a Estats Units per estar amb la família en ple confinament.

Sy encara no ha pogut arribar a Andorra, ja que les fronteres estan tancades, i Walker té previst arribar aquest dilluns després de patir problemes en el seu vol de tornada. Ja a Andorra, els dos jugador s'hauran de confinar a casa durant dues setmanes. L'equip dirigit per Ibon Navarro ja acumula sis dies d'entrenament individualitzat i amb moltes mesures de precaució després de ser el primer de la Lliga Endesa ACB  que ha reprès l'activitat. Jugadors i cos tècnic hauran de passar el segon test d'anticossos en dues setmanes. 

Andorra és una de les deu candidates a acollir la fase final de la Lliga. L'ACB va enviar aquest dissabte els requisits necessaris a les candidatures que ho han demanat. 

Comentaris

Trending