Concòrdia es reivindica com a partit de canvi i confia entrar “amb la màxima força” al Consell

La formació tanca una campanya “neta” i es postula com una formació capaç de donar “perspectives diferents d’aquells que han creat els problemes actuals”

Un moment de la festa infantil celebrada per Concòrdia.
Un moment de la festa infantil celebrada per Concòrdia. G.P.

Concòrdia afronta amb optimisme les eleccions de diumenge. La formació confia a entrar “amb la màxima força al Consell General”. I amb representació no només provinent de la nacional sinó també d’alguna territorial. El seu líder, Cerni Escalé, ha defensat que “tenim candidatures competitives a totes les parròquies”. A l’hora de demanar el vot, ha defensat que la seva formació és la que respon a una necessitat clau: “per trobar solucions als problemes necessitem perspectives diferents d’aquelles que han creat els actuals”.

La formació ha volgut tancar campanya fent un acte festiu, adreçat a la canalla, a la zona lúdica del Prat del Roure. Abans del mateix, Escalé ha volgut fer balanç d’una campanya que, en línies generals, considera positiva. “Hem volgut fer-la neta, centrada a explicar idees de país i allò que podem fer per millorar Andorra”, ha assegurat. També ha volgut remarcar el fet que “hem pogut donar al territori la força que es mereixia”.

Sobre les possibilitats als comicis, hi ha cert optimisme. De fet, no es volen marcar límits. Per dir-ho d’alguna forma, no se signa res. “Tenim ganes d’entrar amb la màxima força; qualsevol conseller de més anirà bé”, ha afirmat. També ha volgut assegurar que “som competitius a les tres parròquies en les quals ens hem presentat”. A la vegada, deixa clar que “ara hem de saber què pensa la població sobre nosaltres”.

Escalé ha defensat que Concòrdia forma part de les forces del canvi. I entén que són un vot útil perquè “per trobar solucions als problemes actuals necessitem perspectives diferents de les d’aquells que els han creat”. Afirma que “és beneficiós que hi hagi noves veus per defensar propostes que no siguin les que hi ha hagut fins ara”.

A la festa eren present tots els candidats de les territorials. Així, els d’Andorra la Vella, Martí Alay i Miquel Clua, han assegurat que “la parròquia està més discutida del que la gent es pensa i nosaltres portem projecte polític en el qual creiem amb projectes de país”. Per la seva banda, Clua ha destacat que “portem un projecte de regeneració per fer una Andorra més per les persones, enfortir la democràcia i fer-la més participativa i real”.

Per la seva banda, els escaldencs Ramon Tena i Lara De Miguel, han ressaltat la voluntat de la formació perquè Andorra tingui un urbanisme més amable i respectuós amb l’entorn, motiu pel qual ha reiterat la necessitat de potenciar la Vall del Madriu-Perafita-Claror “com un dels grans atractius de país”. Tots dos han incidit en el potencial de Concòrdia per promoure una nova manera de fer política a Andorra, basada en el debat i el diàleg constructiu per treballar en pro de la ciutadania.

Finalment, des de la coalició de Concòrdia + Desperta Laurèdia a Sant Julià de Lòria, Pol Bartolomé i Maria Àngels Aché, han encoratjat a la població a participar de les eleccions aquest diumenge afirmant que són uns comicis “crucials pel futur del país”. De la mateixa manera, han destacat que la coalició defensarà els interessos de la parròquia laurediana al Consell General. “Creiem que la ciutadania vol una força que sigui autònoma i pugui fer valdre els seus interessos tot moment. Nosaltres som l’única força que mantenim una candidatura d'àmbit parroquial i creiem que som els únics que podem dur a terme aquesta tasca tan important”, han posat en relleu Bartolomé.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending