Andorra Endavant ha de córrer per presentar llista a la capital per una disfunció administrativa

Muxella assegura que l’objectiu de la formació és promoure “un canvi total perquè portem força anys que no són massa positius per ningú; hi ha massa gent que pateix”

David Astrié i Àngel Grau saludant els presentadors d'Andorra Endavant, Lluís Calsina i Josep Maria Tomàs.
David Astrié i Àngel Grau saludant els presentadors d'Andorra Endavant, Lluís Calsina i Josep Maria Tomàs. Toni Solanelles

Els presentadors d’Andorra Endavant i els impulsors de la candidatura a la territorial d’Andorra la Vella han hagut de córrer de valent per poder aconseguir que la llista encapçalada per Elisa Muxella i Dídac Tomàs pogués ser validada. Durant el procés de comprovació de la llista s’ha detectat un error amb una de les persones suplents i s’ha hagut de canviar, tot i que després s’ha pogut comprovar com, aparentment, tot es devia a una disfunció interadministrativa.

Caldrà veure ara què decideix la formació liderada a nivell nacional per Carine Montaner i que a la capital té Elisa Muxella com a extensió, en el sentit de si finalment es reclama que sigui el primer suplent inscrit a la llista el qui vagi a la candidatura, després que s’hagi comprovat que no s’havia fet degudament el traspàs d’un ciutadà que primer estava censat a Ordino i que des de fa un parell d’anys hauria hagut d’aparèixer a Andorra la Vella però que per una errada aliena a la persona en qüestió no hi apareixia.

Segons la candidata territorial a la capital de la formació que lidera Carine Montaner, “hi ha bones perspectives perquè hi ha molta gent que està cansada”

En tot cas, Muxella, després de les corredisses hagudes de fer pels presentadors de la llista, el fotògraf Lluís Calsina i l’agent de circulació jubilat i pare del segon candidat, Josep Maria Tomàs, ha assegurat estar “molt contents de tirar endavant” i disposada a “aplegar el màxim de vots possibles”. Quants? És difícil de pronosticar però segons la candidata d’Andorra Endavant a la capital “hi ha bones perspectives perquè hi ha molta gent que està cansada”.

Muxella ha assegurat que Andorra Endavant promou “el canvi, el canvi total perquè portem força anys que no són massa positius per ningú hi ha massa gent que pateix”. I per aquesta gent, ha assegurat la candidat a la capital de la formació, és a qui més directament es dirigeixen. “A aquella gent que no arriba a final de mes, a aquells que han de marxar del país perquè no troben habitatge o a aquelles senyores que estant jubilades han de treballar cada dia fins les 7, fins les 8, fins les 9. És per a ells” que Andorra Endavant vol treballar.

WhatsApp Image 2023 02 13 at 12.38.51

 

Comentaris (1)

Trending