El SAAS comparteix les imatges d’un naixement en temps de Covid-19

La parapública ha volgut recordar que l’hospital continua realitzant intervencions habituals, com ara parts, malgrat l’emergència sanitària provocada pel coronavirus

-
-

El coronavirus ha afectat, evidentment, la resta d’activitat que es fa a l’hospital de Meritxell. No tota, però. Hi ha intervencions imprescindibles que s’han de continuar fent i un bon exemple han estat els naixements. Des del Servei Andorrà d’Atenció Sanitària (SAAS) s’ha volgut recordar aquesta circumstància ensenyant les imatges d’un part que ha tingut lloc aquesta setmana.

La Maria, filla de la Sílvia i el Pepo, ha arribat al món aquesta setmana i des de la parapública sanitària s’ha volgut compartir aquest feliç moment. Així, s’han difós diverses fotos via Twitter, tot  posant en relleu que arriben “noves vides” malgrat que estem en temps de la Covid-19.

Al part, a més, ha pogut assistir el pare de la criatura. Això no va ser possible durant les primeres setmanes d’emergència sanitària per la necessitat de minimitzar riscos. Ara fa uns dies, però, es va començar a aplicar un protocol de seguretat que permet que els dos progenitors estiguin al quiròfan en el moment de la intervenció.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending