El PS vol anar de bracet amb el sector hoteler per promocionar Encamp a l'estranger

Comentaris

El PS vol anar de bracet amb el sector hoteler per promocionar Encamp a l\'estranger
El PS vol anar de bracet amb el sector hoteler per promocionar Encamp a l\'estranger

El Partit Socialdemòcrata (PS) a Encamp pretén que el comú vagi de bracet amb el sector hoteler de la parròquia per tal d'ajudar-lo a omplir els establiments. En cas de victòria, els socialdemòcrates impulsarien que el comú tornés a ser el líder en la promoció a l'exterior d'Encamp, tot fent conèixer les instal·lacions, sobretot esportives però també culturals, de què disposa la parròquia per poder fer estades i concentracions d'un cert nivell.

Acompanyar als hotelers de la parròquia i ajudar-los a promocionar-se a l’estranger apostant de forma clara per aprofitar les instal·lacions existents a Encamp i al Pas de la Casa per potenciar la parròquia com a destí per estades i turisme esportius. Aquesta és la voluntat de la candidatura de PS Independents, segons ha explicat el número 2, Pere Marsenyach, durant una visita que, acompanyat per altres membres de la llista –Elisabet Pirot, Joan Solsona i Eduard Ricard García-, ha fet a varis establiments del poble. 

L’aspirant a cònsol menor ha recordat que la parròquia compta amb equipaments de gran qualitat a nivell esportiu. “Tenim ara Prada de Moles, el Complex i també el poliesportiu del Pas, idoni per a estades en alçada”, ha apuntat, tot posant en relleu que es tracta d’instal·lacions que ja fa anys que atreuen els equips de bàsquet, handbol i hoquei del Barcelona. “És una porta d’entrada, ens dóna un bon retorn i treballarem amb escoles i clubs propers perquè vinguin als nostres hotels”, ha avançat.

Això sí, Marsenyach ha avisat que els empresaris també hauran de posar de la seva part. “El comú acompanyarà però qui s’ha de vendre és l’hoteler”, ha indicat. La idea passa per aprofitar esdeveniments específics, com en anteriors mandats. “Hi ha moltes fires esportives i creiem que Encamp hi té el seu lloc. Ho havíem fet alguna vegada a València i havia funcionat molt bé. Per tant, tornarem a començar amb aquestes campanyes”, ha comentat, tot remarcant que “tornem a tenir unes grans instal·lacions que poden acollir federacions i clubs i ho he de vendre”. 

El candidat a cònsol menor també ha avançat la voluntat de realitzar inversions per millorar aquests equipaments. En concret, ha deixat clar que “volem destinar una partida important al poliesportiu” per condicionar la sala de musculació, espai que ha rebut força crítiques dels usuaris els darrers temps per l’estat de gran part de la maquinària i la deixadesa de l’espai.

Marsenyach ha destacat que Encamp i el Pas de la Casa tenen un important avantatge en relació a altres punts del Principat. “La zona esportiva està a prop dels hotels. Es pot anar a peu i no es necessita transport. Es un valor afegit que tenim en relació a les altres parròquies”, ha argumentat.

Comentaris

Trending