El PS proposa un pla per soterrar tots els contenidors d'escombraries a Encamp

Comentaris

El PS proposa un pla per soterrar tots els contenidors d\'escombraries a Encamp
El PS proposa un pla per soterrar tots els contenidors d\'escombraries a Encamp

El socialdemòcrates d'Encamp plantegen impulsar un pla ben calendaritzat amb l'objectiu de soterrar tots els contenidors d'escombraries de la parròquia per tal de millorar-ne tant la salubritat com la imatge. Aquesta és una de les mesures que s'inclouen en el programa específic d'accions per millorar la higiene dels espais públics encampans. Una altra de les accions és la creació de més 'pipicans'. Així ho ha explicat la número nou de la llista encampadana del Partit Socialdemòcrata (PS) Independents, Neus Meca, que ha insistit que una de les prioritats del programa és “fomentar la higiene i el manteniment de les zones públiques tot l’any”.

En aquest sentit, ha explicat la idea d’impulsar “un pla de soterrament de contenidors” amb un “calendari clar d’actuacions”. La candidata ha apuntat que aquesta iniciativa “és el més correcte a nivell d’higiene i dóna millor imatge de la parròquia”. A la vegada, ha posat en relleu que “actualment hi ha molts que es veuen, la gent deixa la brossa al costat i dóna imatge bastant deplorable”. PS Independents també vol actuar contra l’incivisme d’alguns propietaris de gossos, que no recullen els excrements de les seves mascotes, fet que suposa un greu problema d’higiene i també d’imatge. La idea és actuar en dues direccions. D’una banda, aplicar “amb força” la llei de tinença d’animals. De l’altra, conscienciar de la necessitat de “gaudir de les zones” habilitades però també col·laborar en el manteniment.  “La llei diu que si un no recull l’excrement s’ha de posar multa”, ha recordat Meca que, però, també ha apuntat que “hem de conscienciar”. I un camí per assolir aquest objectiu passa, segons PS Independents, per “donar més espais als propietaris on puguin estar amb el gos”. Per això es vol millorar el pipican actual del Prat Gran, lloc que ha visitat Meca acompanyada dels també candidats Pere Marsenyach, Elisabet Pirot i Eduard Ricard García, a la vegada que s’impulsarà la creació de més espais a altres punts de la parròquia.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.