El PS pretén instal·lar wifi a l'interior del Prat Gran i millorar el parc en el seu conjunt

Comentaris

El PS pretén instal·lar wifi a l\'interior del Prat Gran i millorar el parc en el seu conjunt
El PS pretén instal·lar wifi a l\'interior del Prat Gran i millorar el parc en el seu conjunt

La candidatura del Partit Socialdemòcrata (PS) a Encamp ha mostrat aquest dijous la seva ferma decisió d'instal·lar wifi a l'interior del Prat Gran -i també de col·locar-ne a l'entorn de l'església de Sant Pere del Pas de la Casa- i dur a terme una millora generalitzada del principal parc de la parròquia. L'anunci l'ha fet la formació liderada per Joan Sans en el marc d'una denúncia generalitzada del que consideren un mal estat generalitzat del parc.

Les mancances que pateix el Prat Gran també afectarien altres espais de lleure de la parròquia, segons el PS encampadà. En aquest sentit, el número 12 de la llista, Andreu Ruiz, ha destacat vàries de les propostes que, en cas de victòria electoral el proper diumenge, s’impulsaran per millorar els equipaments. La voluntat, ha remarcat, és “adaptar-nos a les necessitats dels usuaris” i fer tots aquests canvis a través “d’un procés de participació” on els ciutadans puguin dir la seva i aportar idees. 

Tot i aquesta idea de recollir propostes entre la població, ja hi ha iniciatives que la candidatura ha incorporat al programa electoral, com ara l’habilitació de punts de connexió wi-fi a l’interior del Prat Gran d’Encamp i també a la zona de l’església del Pas de la Casa o la voluntat de convertir els parcs en espais intergeneracionals on puguin conviure padrins i infants i impulsar activitats conjuntes. 

Ruiz ha posat en relleu les importants deficiències actuals del principal parc d’Encamp, com ara la manca d’il·luminació o els pocs equipaments. “Als gronxadors, ara mateix, tot just hi poden estar tres o quatre nens”, ha indicat. El programa electoral del PS Independents també inclou la instal·lació, tant a aquest punt de la parròquia com a d’altres espais verds, d’elements adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. 

Un altre problema que ha volgut posar sobre la taula el candidat de PS Independents és la dificultat per trobar aparcaments a la zona del Prat Gran en les hores d’arribada i de sortida dels nens a les escoles des que el comú actual va decidir tancar la zona asfaltada que molts pares utilitzaven per deixar el cotxe quan anaven a recollir els fills. Ruiz ha avançat la voluntat de tornar a reobrir l’espai ja que “ara mateix es formen importants embussos de trànsit i a més a més no hi ha prou seguretat”.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.