El PS d'Escaldes considera necessari ampliar l'actual llar de jubilats

Comentaris

El PS d\'Escaldes considera necessari ampliar l\'actual llar de jubilats
El PS d\'Escaldes considera necessari ampliar l\'actual llar de jubilats

La candidatura socialdemòcrata (PS Independents) d'Escaldes estudiarà la manera de poder ampliar l'actual llar de jubilats de la parròquia per tal que la gent gran hi pugui fer totes les activitats i no s'hagi de desplaçar a altres espais del nucli urbà. Alhora, una altra de les pretensions de la formació encapçalada per Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas és impulsar un consell de la gent gran per dinamitzar la participació d'aquest sector de població en la presa de decisions. Així ho ha explicat la número quatre de la llista, Naeco Yamamoto, justament al local de l’associació que representa el col·lectiu de la parròquia. En l’acte ha estat acompanyada pels candidats a cònsol i també pels membres de la llista Pere Bellido, Tomàs Riart i Josep Minguella. 

Yamamoto ha demanat “canviar la manera d’actuar” amb la gent gran i un pas en aquesta direcció serà la creació d’aquest consell on “podran dir el que volen, el que demanen, explicar els seus neguits i, sobretot, participar”. I, en cas d’arribar a governar el comú, “mirarem les demandes i que puguin aconseguir el que volen”. Un altre problema detectat és el fet que, per participar en vàries de les activitats que s’organitzen a l’espai per a la gent gran, els padrins han de desplaçar-se a la sala habilitada al comú d’Escaldes. Yamamoto ha explicat que, des de PS Independents, s’aposta de forma clara per canviar aquesta situació i aconseguir que “estigui tot junt a la llar de jubilats” ja que “la gent gran, a vegades té problemes per traslladar-se”. Una proposta seria aprofitar la terrassa de l’edifici, on actualment no es pot fer gaires coses pel fred, per ampliar la instal·lació i poder tenir “al mateix lloc tot”. Des de la candidatura també es treballarà per ampliar l’oferta d’activitats que, des del comú, s’impulsa per al col·lectiu de padrins.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.